Untitled

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Joris Lehr met Midzomernachtsdroom

29 juni 2016    15:00 - 16:00

€6,00
door: Joris Lehr Theatergroep Dolle Maandag

Verhalenverteller Puck zwerft de wereld over. Op zijn rug draagt hij een magische koffer. Een koffer met een draagbaar bos waarin alle dwergen, feeën en elfen uit zijn verhalen wonen. Puck vertelt duistere verhalen uit de winter en groene uit de lente.

Virtuoos! Laat je verrassen en geniet van deze belevenis!

Met bijna niets roept Joris Lehr hele werelden op. Zijn humor, durf, inlevingsvermogen en mimiek betovert jong en oud. Joris combineert in zijn fysieke speelstijl slapstick, mime, objectentheater en literatuur.

Een Midzomernachtsdroom

Verhalenverteller Puck zwerft de wereld over. Op zijn rug draagt hij een magische koffer. Een koffer met een draagbaar bos waarin alle dwergen, feeën en elfen uit zijn verhalen wonen.

Joris Lehr Midzomernachtsdroom Puck HR IMG_6378Puck vertelt duistere verhalen uit de winter en groene uit de lente. Eén verhaal heeft hij echter nog nooit verteld. Het gaat over zijn ruziënde ouders, het Elfenkoningspaar Oberon en Titania. Een verhaal over twist, strijd en vergiffenis. Maar het is ook een hilarisch verhaal over blunderende amateur acteurs waarin plaaggeest Puck zelf een belangrijke rol speelt.

In de voorverkoop is deze voorstelling slechts € 5,00
Voorverkoop kaarten bij Boekhandel Kramer, Wooldstraat 24 in Winterswijk

Gegevens

Datum:
29 juni 2016
Tijd:
15:00 - 16:00
Kosten:
€6,00

Locatie

Openluchttheater Winterswijk
De Huininkmaat 6
Winterswijk, 7101 JJ