Untitled

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wenters Open Air

22 mei 2016    14:00 - 19:00

€5,00

!! Wenters Open Air (opnieuw) afgelast !!

Helaas helaas… Opnieuw zijn de weersvoorspellingen voor morgen zo slecht dat we hebben besloten dat Wenters Open Air niet door gaat.

We balen er ontzettend van maar naast dat opbouwen en afbreken in de regen zal moeten plaatsvinden zullen er ook maar weinig bezoekers zijn die de regen willen trotseren.

We gaan ons beraden hoe we dit de volgende keer gaan insteken, wellicht dat we op voorhand al een uitwijkdatum bekend maken. We gaan het zien, voor nu alleen maar dikke pech…

Wij als bestuur en vrijwilligers bedanken de bands, de presentatoren, geluidsman, Jasper Muziek en Interdrum voor de medewerking die ze wilden verlenen aan Wenters Open Air.

============================================

Vorig jaar kon Wenters Open Air wegens de weersomstandigheden helaas niet door gaan en daarom schuiven we het dit jaar helemaal naar voren in het programma en wel op zondag 22 mei.

We hebben de zelfde bands/artiesten bereid gevonden om voor ons op te treden en we stellen ze opnieuw aan jullie voor;

The Cool Trick

The Cool Trick is een drie koppige punk ‘n’ roll band uit Neede. De band bestaat uit Teun Brugman (bas), Jasper Manuel (drums) en Tommy Markerink (gitaar/zang).
De drie hebben in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan bij verschillende bands (o.a. Ramclones, Sam Enough, Dialogue en Gewoon Normaal).
In 2013 hebben ze The Cool Trick opgericht en zijn ze druk bezig met optreden en het schrijven van nummers.  In Oktober 2014 heeft de band bij Studio Bökkers hun eerste cd Loaded Gun opgenomen. Dit album wordt, buiten Nederland, ook in Japan verkocht en is te horen op een punk-radio uit New York. “Geen gelul maar spelen!” is waar de band voor staat.

The Cool Trick

Arrow Revival

In 2008 is Rene Ebbers voormalig leadzanger van dialectrockband SMEKK met 3 populaire cd’s destijds, gestart met Arrow Revival om het over een andere boeg te gooien. De bandnaam is ontleend aan het radiostation Arrow Classic Rock FM, dat exact het repertoire ten gehore bracht wat de oprichter voor ogen had. Na wat wisselingen in bezetting, maar al geruime tijd met steady basis, Nico Vink op bas en rots in de branding Ap de Swart als slagitarist, is vorig jaar Gerian Focking toegetreden als drummer.
Muziek spelen wat het publiek wil horen, maar wel de verrassing creëren van ‘ohhh ja die hit’… Dat is de drive van de band die er wel tracht een eigen stempel op te zetten. ‘Back to the Rockin Years’ het motto dat prijkt om op onze nieuwe banner!
De roots van deze band ligt in Azewijn maar andere bandleden komen uit de omgeving van Doetinchem.

Arrow Revival

Dylan Wassink

Een Enthousiaste jongen met passie voor muziek! Hij woont in Arnhem maar is een echte Winterswijker. Hij brengt covers op zijn manier en o.a met een loopstation breidt hij zijn nummers uit op een ander niveau.
Dylan is al bij 3fm geweest en heeft vele kleinschalige evenementen mogen beproeven. Sinds vorig jaar schrijft hij zijn eigen nummers waaronder Back To You en Vakantie!
Hot News is dat Dylan mee doet aan het TV programma Idols en we hebben dus een echte bekende Nederlander weten te strikken!

Dylan Wassink

Joint Adventure

Joint Adventure is een coverband uit Ruurlo die je niet kunt missen: met twee energieke frontladies en een stevige backline maakt Joint Adventure van iedere gelegenheid een feest! Deze vijf muzikanten delen de passie voor muziek en spelen net zo graag op een festival als op een bruiloft. Café, tent, zaal of openlucht, het maakt niet uit. Rockende gitaren, mooie ballads en alles wat daar tussen zit typeert de stijl van Joint Adventure. Een hechte vriendengroep met maar één doel voor ogen: Having a good time!

Joint Adventure

Kant nog Wal

Kant nog wal is in 2011 opgericht door Arjan Eeltink en Casper Olierook.
Later versterkt door Jopie Taihuttu en Jan Legters. Een Winterswijkse aangelegenheid dus…
Kant nog wal speelt bestaande liedjes voorzien van een eigen dialect tekst.
Er wordt gebruik gemaakt van akoestische instrumenten zoals: ukelele (4 en 8 snarig) banjolele, gitaar, contrabas, cajon, kazoo en mondharmonica.

Kant nog Wal 1

We zien jullie graag op zondag 22 mei 2016 om 14:00 uur!

 

Gegevens

Datum:
22 mei 2016
Tijd:
14:00 - 19:00
Kosten:
€5,00

Locatie

Openluchttheater Winterswijk
De Huininkmaat 6
Winterswijk, 7101 JJ