Untitled

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Tribute to the Ladies of Soul, Funk & RnB

zaterdag 3 juni    20:30 - 23:00

€19,50

Tribute to Ladies of Soul, Funk & RnB

De Gouden tijden herleven in een afwisselende avond vol met dansbare, dampende, vlammende en swingende Soul, Funk & RnB. Van Stax uit Memphis Tennessee tot Motown uit Detroit. De hele geschiedenis komt voorbij met artiesten als Aretha Franklin, Otis Redding, Stevie Wonder, Dusty Springfield, King Curtis, Ann Peebles, Donna Summer en Average White Band, Labelle, Chaka Khan, Prince, Amy Winehouse, Chic, Sister Sledge, Paloma Faith,  maar ook meer hedendaagse R’n’B van Erykah Badu, Beyoncé, TLC, En Vogue, Lady Gaga, Bruno Mars, Robin Thicke. Stilzitten is er gewoon niet bij. Songs als Son of a Preacher Man, I Wish, Superstitious, Natural Woman, Respect, Ain’t Nobody, Blurred Lines, Crazy in Love, Controversy, Get Lucky, Good Times en Kiss zijn nummers die iedereen kent en staan dan ook garant voor een swingende en opzwepende avond.

Tickets te reserveren via Theater de Storm: https://www.theaterdestorm.nl/voorstelling/tribute-to-ladies-of-soul/

Deze band staat onder leiding van zangeres Nora Dalal en zij is een getalenteerde, prachtige zangeres. Nora heeft al een hele carrière achter de rug. Zo werkte ze samen met Def Rhymz voor het liedje ‘Doekoe’ en met de Duitse meidengroep T. Kay Oh maakte ze een tour met de Amerikaanse Lumidee. Samen met o.a. Sharon Doorson en Eva Simons formeert Nora de meidengroep Raffish, waarmee ze top 40 hits scoorden, optreden in binnen- en buitenland en in het voorprogramma van The Backstreet Boys staan. Eind 2006 vertrekt Nora naar Amerika om een album op te nemen met de populaire meidenband A Girl Called Jane onder leiding van platenbaas Jay Z & Antonio ‘LA’ Reid bij platenmaatschappij ‘Island Def Jam’. Daar werkt ze met vele top producers en heeft zij de backing vocals gedaan van grote sterren zoals Rihanna & Jennifer Lopez. Nora kreeg landelijke bekendheid door het meedoen aan Popstars The Rivals. Ook schitterde ze in 2012 in het seizoen van The Voice of Holland en ze heeft alle grote podia in Nederland mogen bestormen met haar waanzinnige talent.

Met nog 2 zangeressen; Mirjam Klerks en Inge de Weerd zijn de Ladies compleet. Mirjam zingt in het Giospoelkoor SALT, werkte o.a. met Donna Summer en tourt met een persoonlijke theatervoorstelling. Inge is een Soul zangeres in hart en nieren. Ze tourde over de hele wereld o.a. op Cruiseschepen.
De blazerssectie geeft de band een extra dimensie. Verder bestaat de band uit een aantal Achterhoekse muzikanten en met Martin Verdonk op percussie is de Birth of Soul een feit!!

Deze ervaren band bestaat uit:
Nora Dalal – Vocals
Mirjam Klerks – Vocals
Inge de Weerd – Vocals
Hans van den Hurk – drums
Martin Verdonk – percussie
Ewoud Fukkink – piano Hammond en backing vocals
Martin Hummelink – bas en backing vocals
Han van den Essenburg – gitaar en backing vocals
Paul Gregoor- Trompet
Steven Colje- Saxofoon
Wies Gerritsen Mulkes – Saxofoon

Foto’s Nora Dalal PR

 

Gegevens

Datum:
zaterdag 3 juni
Tijd:
20:30 - 23:00
Kosten:
€19,50
Site:
https://www.theaterdestorm.nl/voorstelling/tribute-to-ladies-of-soul/

Organisator

OLT

Locatie

Openluchttheater Winterswijk
De Huininkmaat 6
Winterswijk, 7101 JJ
+ Google Maps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *