Contact

Stichting Openluchttheater Winterswijk

Correspondentieadres:
Wooldstraat 42
7101 NS  Winterswijk

Locatieadres:
De Huininkmaat 6
7101 JJ  Winterswijk

Secreatiaat:
T   0543 515363
E  info@openluchttheaterwinterswijk.nl

Bank: NL49RABO 0127 0838 20

Bestuur:
Veronie Snijder – voorzitter/PR
Ineke van der Lans – secretaris
Herma Ginjaar – financiën
Ank Govers – programmering
Anke Westhoff – horeca
Theo Plekenpol – techniek/PR

Zelf iets organiseren?

Het is mogelijk om het theater te huren voor een eigen (theater-)activiteit. Het Openluchttheater kan dit op verschillende manieren faciliteren zoals catering, podiumtent, stroomvoorziening, etc.. Wij plaatsen de bewegwijzering in het park naar parkeerplekken, fietsenstalling en het theater. Neem voor inlichtingen contact op met info@openluchttheaterwinterswijk.nl.

Route:

U komt vanuit Aalten:
Eerst voorbij Obelink. Bij Tuwi en Huiskamp gaat u op de eerste rotonde rechtsaf, dan bij de volgende rotonde rechtdoor. Vervolgens neemt u de 1e afslag links (Kottenseweg) en de 2e afslag rechts. U rijdt nu de Eelinkstraat in. Na ongeveer 500 meter ziet u rechts het Huininkmaat park. Aan het eind van het park bevindt zich rechts de ingang van het park en staat het theater bewegwijzerd.

U komt vanuit Groenlo:
Bij de Chinese Muur gaat u op de eerste rotonde rechtsaf, bij de volgende rotonde (iets na McDonalds) gaat u rechtdoor, om bij de daaropvolgende rotonde (Tuwi) linksaf te slaan. Bij de eerste rotonde rechtdoor, dan de 1e afslag links en de 2e afslag rechts. U rijdt nu de Eelinkstraat in. Na ongeveer 500 meter ziet u rechts het Huininkmaat park. Aan het eind van het park bevindt zich rechts de ingang van het park en staat het theater bewegwijzerd.

U komt vanuit Lichtenvoorde over Vragender:
Op de rotonde bij Tuwi gaat u rechtdoor, op de 2e rotonde weer rechtdoor, dan de 1e afslag links, en dan 2e afslag rechts. U rijdt nu de Eelinkstraat in. Na ongeveer 500 meter ziet u rechts het Huininkmaat park. Aan het eind van het park bevindt zich rechts de ingang van het park en staat het theater bewegwijzerd.

U komt vanuit Duitsland (Oeding):
Na het tankstation en supermarkt Aldi gaat u rechts de Kottensweg op, dan de 2e afslag rechts. U rijdt nu de Eelinkstraat in. Na ongeveer 500 meter ziet u rechts het Huininkmaat park. Aan het eind van het park bevindt zich rechts de ingang van het park en staat het theater bewegwijzerd.

Parkeren is in het park en het bos niet toegestaan!
U kunt uw auto parkeren in de straten bij het park zoals de Eelinkstraat, Huininkmaatstraat, Morsestraat, Dr. Ten Havestraat en de Eelinkes.
In deze straten geldt geen parkeerverbod. Houdt u wel rekening met de bewoners van deze straten en wilt u geen inrit blokkeren!

Uw fiets kunt u stallen op de aangegeven plaats vlakbij de ingang van het theater.


Het Openluchttheater Winterswijk houdt rekening met de voorschriften zoals die in de Europese wetgeving persoonsregistratie zijn opgenomen.