Contact

Stichting Openluchttheater Winterswijk

Correspondentieadres:
Laan van Napoleon 11
7101 PK  Winterswijk

Locatieadres:
De Huininkmaat 6
7101 JJ  Winterswijk

Secretariaat:
M   06-42863626
E    info@openluchttheaterwinterswijk.nl

Bank: NL49RABO 0127 0838 20

Bestuur:
Eg Waaijman – Voorzitter
Marianne Stuivenberg – Secretaris
Koos van Eck – Penningmeester
Jasper Korving – Programmering theatervoorstellingen
Anke Westhoff – Catering/Horeca
Theo Plekenpol – Programmering Pop, Techniek en PR

Zelf iets organiseren?

Het is mogelijk om het theater te huren voor een eigen (theater-)activiteit. Het Openluchttheater kan dit op verschillende manieren faciliteren zoals catering, podiumtent, stroomvoorziening, etc.. Wij plaatsen de bewegwijzering in het park naar parkeerplekken, fietsenstalling en het theater. Neem voor inlichtingen contact op met info@openluchttheaterwinterswijk.nl.

Route:

U komt vanuit Aalten:
Eerst voorbij Obelink. Bij Tuwi en Huiskamp gaat u op de eerste rotonde rechtsaf, dan bij de volgende rotonde rechtdoor. Vervolgens neemt u de 1e afslag links (Kottenseweg) en de 2e afslag rechts. U rijdt nu de Eelinkstraat in. Na ongeveer 500 meter ziet u rechts het Huininkmaat park. Aan het eind van het park bevindt zich rechts de ingang van het park en staat het theater bewegwijzerd.

U komt vanuit Groenlo:
Op de eerste rotonde gaat u rechtdoor. Bij de restaurant de Chinese Muur gaat u op de  rotonde rechtsaf, bij de volgende rotonde (iets na McDonalds) gaat u rechtdoor, om bij de daaropvolgende rotonde (Tuwi) linksaf te slaan. Bij de eerste rotonde rechtdoor, dan de 1e afslag links en de 2e afslag rechts. U rijdt nu de Eelinkstraat in. Na ongeveer 500 meter ziet u rechts het Huininkmaat park. Aan het eind van het park bevindt zich rechts de ingang van het park en staat het theater bewegwijzerd.

U komt vanuit Lichtenvoorde over Vragender:
Op de rotonde bij Tuwi gaat u rechtdoor, op de 2e rotonde weer rechtdoor, dan de 1e afslag links, en dan 2e afslag rechts. U rijdt nu de Eelinkstraat in. Na ongeveer 500 meter ziet u rechts het Huininkmaat park. Aan het eind van het park bevindt zich rechts de ingang van het park en staat het theater bewegwijzerd.

U komt vanuit Duitsland (Oeding):
Na het tankstation en supermarkt Aldi gaat u rechts de Kottensweg op, dan de 2e afslag rechts. U rijdt nu de Eelinkstraat in. Na ongeveer 500 meter ziet u rechts het Huininkmaat park. Aan het eind van het park bevindt zich rechts de ingang van het park en staat het theater bewegwijzerd.

Parkeren kan op de strook voor in het park. Parkeren in het bos is niet toegestaan!
U kunt uw auto ook parkeren in de straten bij het park zoals de Eelinkstraat, Huininkmaatstraat, Morsestraat, Dr. Ten Havestraat en de Eelinkes.
In deze straten geldt geen parkeerverbod. Houdt u wel rekening met de bewoners van deze straten en wilt u geen inrit blokkeren!
Tijdens een evenement kunt u in het park de aanwijzingen van de vrijwilligers en bewegwijzering naar extra parkeerruimte volgen.

Uw fiets kunt u stallen op de aangegeven plaats vlakbij de ingang van het theater.


Het Openluchttheater Winterswijk houdt rekening met de voorschriften zoals die in de Europese wetgeving persoonsregistratie zijn opgenomen.