Vrijwilligers & Donateurs

Vrijwilligers

Het Openluchttheater is voor een aantal inwoners van Winterswijk e.o. een leuke en nuttige tijdsbesteding omdat ze betrokken zijn als vrijwilliger.

988550_1653246538232064_1666646438922828702_n

Naast de bestuursleden zijn de vrijwilligers ook betrokken bij de voorstellingen, de programmering, de catering, bij PR activiteiten of het (groen)onderhoud aan het theater.

Als u ook denkt, dat lijkt me wel wat dan bent u van harte uitgenodigd om eens langs te komen en een praatje te maken. Samen bekijken we dan wat uw interesse heeft en waar u goed in bent!

Mail ons in dat geval via info@openluchttheaterwinterswijk.nl

Donateurs

Denkt u, daar heb ik allemaal geen tijd voor? Al een aantal Winterswijkers en Achterhoekers dragen ons theater een warm hart toe en zijn Donateur.

Voor maar € 10,- per jaar steunt u het Openluchttheater en zorgt u er voor dat we nog mooiere voorstellingen kunnen programmeren en blijven bestaan.
Als u dit formulier invult dan nemen we u op in ons donateursbestand. Opzeggen kan eenvoudig door een mail te sturen aan info@openluchttheaterwinterswijk.nl.

Sponsoren

Als laatste zijn wij altijd op zoek naar sponsoren. Als sponsor helpt u ons het Openluchttheater (en daarmee Winterswijk) nog meer bekend te maken in de Achterhoek en profiteert u van voordelen zoals reclame op onze posters/flyers, korting op voorstellingen etc.

Wij horen graag van u!