Untitled

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Theater Nooitgedacht met Groei!

11 juni 2023    14:00 - 15:30

€5

Theater Nooitgedacht – Groei!
Leeftijd 4+

Theatergroep Nooitgedacht is een Filosofisch verteltheater met liedjes en poppen.
Ruben en Willemijn vertellen, spelen, filosoferen en zingen verhalen voor jong en oud. Met een verhaal als basis nemen ze het publiek mee op reis. Dat doen ze niet alleen, maar altijd met behulp van live muziek en zelfgemaakte poppen. Daarnaast is de voorstelling interactief, stellen ze het publiek boeiende vragen en nemen de antwoorden mee in het verhaal. Kortom; een educatieve, toegankelijke levensles voor iedereen!
Theatergroep Nooitgedacht bestaat uit Ruben Wetzels en Willemijn Hordijk, allebei afgestudeerd als Docent Theater aan de Hogeschool voor de Kunsten. Ze groeiden op met de pootjes in de polder en kennen elkaar vanaf hun 10e levensjaar.

Bestel kaarten via Theater de Storm: https://www.theaterdestorm.nl/voorstelling/theater-nooitgedacht-groei/

Het verhaal Groei! speelt zich af in een flat met heel veel verdiepingen, maar vooral met veel balkons. Meneer Hoppe heeft zo’n balkon, met prachtig uitzicht op het balkon onder hem. Daar woont mevrouw Zilver, met haar schildpad Rudi. Schildpad Rudi is klein, maar fijn. Toch zou mevrouw Zilver graag hebben dat hij wat groter was. Meneer Hoppe, die smoorverliefd is op mevrouw Zilver, kan haar daar wel mee helpen. Hij bedenkt een spreuk waardoor Rudi razendsnel groeit, of lijkt dat maar zo?

Een prachtige voorstelling over groter worden, opgroeien en de voordelen van klein zijn naar het verhaal “Ieorg Idur” van Roald Dahl

Voor een fijne zondagmiddag met (klein)kinderen ins ons mooie bosrijke theater.

Foto’s: Melanie Kranenburg & Jelmer de Haas

Gegevens

Datum:
11 juni 2023
Tijd:
14:00 - 15:30
Kosten:
€5
Site:
https://www.theaterdestorm.nl/voorstelling/theater-nooitgedacht-groei/

Organisator

OLT

Locatie

Openluchttheater Winterswijk
De Huininkmaat 6
Winterswijk, 7101 JJ
+ Google Maps