Untitled

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Helligen Hendrik speelt ZZP

5 september 2021    15:00 - 17:00

€17,50
Zondag 5 september 2021

Helligen Hendrik en de Zotte Zomer Parade

Omdat de dokter tegen hem gezegd heeft dat buitenlucht gezond is, trekt Helligen Hendrik in de zomer van 2021 langs een aantal openluchttheaters in het oosten van het land. Dit mede om te vieren dat de norse cabaretier twaalf en een half jaar op de planken staat. Het koperen huwelijk wordt gevierd met een knotsgekke show waarbij, naast nieuwe sketches, een aantal succesvolle scènes uit het verleden zal herrijzen. Ook Hendrik’s kompaan, Schoffel-Getje, is weer nadrukkelijk van de partij.
Hendrik’s Zotte Zomer Parade wordt een carrousel aan emoties, waarbij vreugde, melancholie en uitbundigheid om voorrang vechten. Maar wees niet bang: uiteindelijk voert onvervalste “helligheid” de boventoon. Want hoe mooi of hoe slecht het weer ook is, Hendrik heeft altijd wel een reden om in onmetelijke woede te ontsteken.
 
Deze voorstelling is een exclusieve jubileumvoorstelling die in slechts 6 (openlucht)theaters wordt gespeeld ter ere van zijn 12,5 jarig podiumbestaan.
 
Aanvang: 15:00 uur
Tickets: 17,50
Tickets alleen via Theater de Storm, geen kaartverkoop aan de kassa!
https://www.theaterdestorm.nl/voorstel…/helligen-hendrik-2

 

Let op! Bij onze voorstellingen wordt gevraagd om een Coronatoegangsbewijs!

Bij onze voorstellingen houden wij ons aan de geldende coronaregels. Hierbij kiezen wij voor toegang met een Coronatoegangsbewijs. Dit houdt in: een Vaccinatiebewijs, een testbewijs niet ouder dan 48 uur of een bewijs dat u reeds corona heeft gehad. Dit mag een bewijs van de GGD op papier zijn of een geldige QR-code via de Coronacheck app. De regels voor een voorstelling of evenement in de buitenlucht zijn dan dat bezoekers geen 1,5 meter afstand hoeven te houden en dat een vaste zitplaats ook niet verplicht is. Daarnaast hebben bezoekers alleen toegang met gereserveerde tickets en mogen wij geen kaarten aan de kassa verkopen.

Gegevens

Datum:
5 september 2021
Tijd:
15:00 - 17:00
Kosten:
€17,50

Organisator

OLT

Locatie

Openluchttheater Winterswijk
De Huininkmaat 6
Winterswijk, 7101 JJ
+ Google Maps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *