Untitled

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

U2 Experience Crystal Dream

11 september 2021    20:30 - 23:30

€17,50
Soundscapes, beats, analoge synths, akoestische klanken en rockende gitaren verpakt in een dynamische show met de grootste hits van de populaire Ierse rockband U2.
Een nieuwe benadering van het fenomeen tribute uitgevoerd door het pop rock duo Crystal Dream in een op maat gemaakte productie. Een unieke show die zowel muzikaal als met interactie hoog scoort en zorgt voor een energieke live-ervaring.
Een muzikaal eerbetoon waarbij de herkenbare U2-sound en het gevoel met passie wordt weergeven. De band doet dit zonder daarbij het respect voor de Ierse band uit het oog te verliezen, blijft dicht bij zichzelf en zet daarmee een unieke show neer.
Crystal Dream U2 Experience is een ervaring die je niet mag missen en een absolute must voor elke muziekliefhebber.
Marcel – Zang | Rues – Gitaar Aanvang: 20:00 uur Entree: 15 euro vvk (Theater de Storm) Kaartverkoop alleen via Theater de Storm, geen kaartverkoop aan de kassa! https://apps.ticketmatic.com/…/theater_de…/addtickets… Reeds verkochte kaarten blijven uiteraard geldig!

 

Let op! Bij onze voorstellingen wordt gevraagd om een Coronatoegangsbewijs!

Bij onze voorstellingen houden wij ons aan de geldende coronaregels. Hierbij kiezen wij voor toegang met een Coronatoegangsbewijs.

Dit houdt in: een Vaccinatiebewijs, een testbewijs niet ouder dan 48 uur of een bewijs dat u reeds corona heeft gehad. Dit mag een bewijs van de GGD op papier zijn of een geldige QR-code via de Coronacheck app. De regels voor een voorstelling of evenement in de buitenlucht zijn dan dat bezoekers geen 1,5 meter afstand hoeven te houden en dat een vaste zitplaats ook niet verplicht is. Daarnaast hebben bezoekers alleen toegang met gereserveerde tickets en mogen wij geen kaarten aan de kassa verkopen.

Gegevens

Datum:
11 september 2021
Tijd:
20:30 - 23:30
Kosten:
€17,50

Locatie

Openluchttheater Winterswijk
De Huininkmaat 6
Winterswijk, 7101 JJ
+ Google Maps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *